Publikované články

Má práce 

V této sekci si můžete prohlédnout ukázky mé práce. Jedná se o články již publikované jinými weby, časopisy a magazíny, proto jejich použití spadá do porušení autorských práv. A vzhledem k tomu, že se jedná o již publikovaná díla, veškeré články jsou zde vloženy přes odkazy publikací. Děkuji za pochopení.

Bylo mi potěšením psát také o trošku jiném tématu - o autech. A kdo by neměl rád Mercedes, že? Článek pro blog aluapneu.cz zde:

Dnes vám s potěšením představuji lifestylový čtvrtletník ICE. Časopis lze stáhnout na stránkách https://www.inpg.cz , kde aktuálně v tomto čísle ICE podzim 2017 najdete hned dva články ode mě a to konkrétně: "Cestování - 10 luxusních míst kam vyrazit za exotikou" (strana 080) a druhý článek "Téma - ubrecena generace" (strana 130).

V dnešním článku jsou představeny známe londýnské trhy. Nadchnou vás?

Každá občas oceníme pohodlnou obuv - avšak nemusí to být na úkor krásy a stylu. Podívejte se na top 6 dámských tenisem adidas Superstar:

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky